Gama de culori si modele beton amprentat

Gama de culori si modele beton amprentat

Specialiștii noștri vă oferă soluții, adaptate nevoilor dumneavoastră, venind în întâmpinarea dumneavoastră cu elemente de înaltă calitate. Fiecare proiect executat de echipa noastră este dezvoltat cu pasiune si responsabilitate. Astfel, pentru noi, aceste doua valori au devenit un atu!

Sistemul de pavaj cu beton amprentat este unul dintre cele mai folosite in domeniul decorațiunilor datorită calității, rezistenței și aspectului, pentru ca poate fi personalizat în funcție de dorința oricui.

BETON AMPRENTAT PROFESIONAL

Betonul amprentat este un sistem decorativ de pavare relativ nou in tara noastra, foarte modern, desi, in tarile din vestul Europei, este utilizat de foarte multi ani.

Cu ajutorul tehnologiei de pavare (stampilare/imprimare) in beton se pot imita aproximativ toate tipurile de pavaje existente la ora actuala pe piata noastra.

Desi pavajul din beton amprentat este recomandat si in amenajarea spatiilor interioare, trebuie mentionat ca el este utilizat in general in amenajarea spatiilor exterioare si foarte putin in amenajarea spatiilor interioare, exceptii fiind: hanurile, showroom-urile, pub-urile sau restaurantele.

Poate fi utilizat ca pavaj, atat pentru spatiile inguste cum ar fi: alei pietonale, trotuare in jurul casei, marginea piscinei, garaj, cat si pentru spatii largi cum ar fi terasele, drumurile de acces, pavarea curtilor si parcarile private.

 

Despre autor

Beton@2022 administrator

Lasă un răspuns

error: Continut protejat !!
Suna acum