De ce ar alege o firmă sau o persoană fizică betonul amprentat?

De ce ar alege o firmă sau o persoană fizică betonul amprentat?

 

  • Betonul amprentat are un grad foarte mare de personalizare: Există numeroase modele pentru imprimarea betonului și tot atâtea culori. Putem folosi modele care imită dușumeaua de lemn, cărămida veche sau piatra iregulară. O lucrare poate fi executată utilizându-se un singur model și o singură culoare sau, la dorința clientului, pot fi mixate diferite modele de amprentare.
  • Betonul amprentat este mai rezistent la ciclurile îngheț-dezgheț în comparație cu alte tipuri de pavaje. Acest lucru este asigurat de diferiți aditivi speciali. O mare problemă a pavajelor din beton este prezența fisurilor. În compoziția betonului amprentat se adaugă fibre din polipropilenă care protejează betonul împotriva fisurilor majore („armare de fisurare”).
  • Betonul amprentat nu este pretențios când vine vorba de întreținere. Lacul acrilic, care se aplică peste betonul proaspăt turnat, stampat și spălat, se transformă după uscare într-o peliculă cu rol protector împotriva razelor solare și a infiltrațiilor de apă. Porii betonului fiind sigilați, este suficientă o simplă spălare cu apă, pentru ca betonul amprentat să strălucească ca în prima zi.

Gama noastra completă de servicii  (pavaje normale din dale sau beton, pavaje din beton amprentat, precum și beton superfinisat, servicii de întreținere) vă stă la dispoziție în toata tara. Pentru mai multe detalii, oferte și prețuri nu ezitați să ne contactați.

Despre autor

Beton@2022 administrator

Lasă un răspuns

error: Continut protejat !!
Suna acum