Cauti experti in beton amprentat?

0762 814 897

Executam lucrari in

Toata Romania

Servicii intretinere pavaje

0762 814 897

Ce va oferim? Experti in beton amprentat!

Suntem la dispoziția dvs. pentru a studia și a realiza proiectele viitoare. Experții noștri sunt gata să vă ofere cele mai bune soluții decorative la cele mai bune prețuri de pe piață!

BETON AMPRENTAT

Dacă doriți să decorați intrarea casei dvs., să decorați împrejurimile piscinei dvs. sau să aranjați zonele de mers pe jos, betonul amprentat este cea mai bună soluție. Puteți alege dintr-o gamă largă de culori și forme care reproduc cu acuratețe formele originale. Imbinand calitatea materialelor cu duritatea betonului si experienta echipei de aplicare, se garanteaza un pavaj cu o mare rezistenta si durabilitate, cu extraordinare calitati. Sistemul de beton amprentat poate fi personalizat in functie de cerintele clientului.Este adaptabil la orice suprafete, putandu-se realiza la orice grosime.

BETON AMPRENTAT VERTICAL

Practic si usor de mentinut, datorita particularitatilor lui impresionante, pavajul din beton amprentat castiga pe zi ce trece din ce in ce mai mult teren in fata celorlalte sisteme de pavare si este frecvent utilizat de constructori si arhitecti atat in pavarile exterioare cat si in cele interioare.

BETON ELICOPTERIZAT

Betonul elicopteriat este recomandat în special pentru spații mari cum ar fi depozite, supermarketuri, parcări, săli de sport etc. Datorită posibilităților sale largi de amestecare cu alte materiale, cum ar fi sticla, puteți crea modele atractive. Avantajele pavajului din beton elicopterizat rezistent la factorii exteriori si deosebit de durabil rezistent la agentii chimici, care dauneaza de obicei celorlalte tipuri de pavaje.

INTRETINERE PAVAJE

Va oferim servicii de intretinere si reparatii pavaje din beton amprentat.

TENCUIALA MECANIZATA

Suntem o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 11 ani in domeniul constructiilor si pavajelor. Folosim numai materiale de calitate, de la producatori celebrii pentru a obtine o calitate de top a tencuilelior mecanizate. Aplicarea tencuielii mecanizate se face cu ajutorul unor pompe profesionale care transporta prin furtune materialul pus in opera.

BETON AMPRENTAT 3D

Vrei sa schimbi aspectul curtii sau aleilor casei tale?

Cere acum oferta personalizata si profita de cele mai noi modele si culori de pavaj din beton amprentat!

error: Continut protejat !!
Suna acum