CERE OFERTA


BETON AMPRENTAT DROBETA TURNU SEVERIN| PAVAJ DROBETA TURNU SEVERIN| BETON ELICOPTERIZAT  DROBETA TURNU SEVERIN

BETON AMPRENTAT DROBETA TURNU SEVERIN

 

Turnarea de beton amprentat Drobeta Turnu Severin implică aplicarea unei soluții de beton proaspăt pe o suprafață pregătită în prealabil și crearea unor modele decorative prin utilizarea șabloanelor și ștanțurilor.

Pentru a realiza o astfel de lucrare, trebuie să urmați următorii pași:

 1. Pregătiți suprafața: Suprafața pe care urmează să fie turnat betonul trebuie să fie curată, netedă și nivelată. Îndepărtați orice detritus sau resturi și asigurați-vă că suprafața este uscată și fermă.
 2. Instalați șabloanele: Plasați șabloanele pe suprafața pregătită pentru a crea modele decorative. Asigurați-vă că acestea sunt plasate corect și nivelate pentru a evita eventualele erori.
 3. Turnați betonul: Turnați betonul proaspăt peste suprafața pregătită și nivelati-l în mod uniform, utilizând uneltele adecvate pentru a evita formarea de bule de aer sau goluri în beton.
 4. Imprimați modelele decorative: Imprimați modelele decorative în betonul proaspăt cu ajutorul ștanțurilor și șabloanelor, aplicând o presiune suficientă pentru a transfera modelul în beton. Asigurați-vă că modelele sunt imprimante uniform și că nu există zone cu model incomplet sau prea adânc.
 5. Aplicați agenții de separare și sigilați suprafața: După ce betonul s-a uscat parțial, aplicați agenții de separare pentru a proteja suprafața de deteriorare și pentru a facilita curățarea ulterioară. Apoi, sigilați suprafața cu un strat de lac protector pentru a-i conferi durabilitate și pentru a o proteja de intemperii și uzură.

Este important să aveți grijă de suprafața de beton amprentat și să o întrețineți periodic pentru a-i prelungi durabilitatea și a menține aspectul atractiv. Acest lucru poate fi realizat prin curățarea periodică cu apă și detergenți speciali și prin reaplicarea de agenți de protecție și sigilare la intervale regulate.

MODELE BETON AMPRENTAT:

Există o varietate de modele și texturi disponibile pentru betonul amprentat, care pot imita diferite materiale precum piatra, cărămida, lemnul sau chiar pavajul. Iată câteva exemple comune de modele de beton amprentat:

 1. Model de piatră: Acesta imită aspectul și textura pietrei naturale, oferind o aparență rustică și autentică.
 2. Model de cărămidă: Reproduce aspectul cărămizii, cu fisuri și nuanțe specifice, dând o senzație de căldură și eleganță.
 3. Model de lemn: Imită aspectul lemnului, cu texturi și modele specifice, adăugând un aspect natural și organic.
 4. Model de pavaj: Acesta imită aspectul și textura unui pavaj tradițional, cu modele geometrice și variate, oferind un aspect elegant și ordonat.
 5. Model de dale sau plăci: Reproduce aspectul dalelor sau plăcilor de beton, cu margini drepte și texturi fine, potrivite pentru un aspect modern și minimalist.
 6. Model de dale de piatră: Imită aspectul dalelor de piatră, cu texturi și modele diverse, adăugând un caracter sofisticat și durabil.

Acestea sunt doar câteva exemple de modele disponibile, dar există o gamă largă de opțiuni și combinații de modele care pot fi utilizate pentru a obține aspectul dorit. Este important să consultați și să colaborați cu specialiști în domeniul betonului amprentat pentru a alege modelele potrivite pentru proiectul dumneavoastră și a obține rezultatele dorite.

CULORI BETON AMPRENTAT:

Beton amprentat Drobeta Turnu Severin poate fi colorat pentru a crea o varietate de aspecte și efecte decorative. Există mai multe opțiuni disponibile pentru a adăuga culoare betonului amprentat, inclusiv coloranți în pulbere sau lichizi, vopsele acrilice sau tehnici de aplicare a culorii după turnare.

Iată câteva opțiuni populare pentru culorile betonului amprentat:

 1. Culori naturale ale betonului: Betonul în sine poate avea o gamă de nuanțe naturale, de la gri deschis la gri închis. Aceasta poate fi o opțiune potrivită pentru un aspect mai minimalist și industrial.
 2. Coloranți în pulbere: Aceștia sunt adăugați în amestecul de beton pentru a obține o culoare uniformă în toată masa betonului. Sunt disponibile într-o varietate de culori, cum ar fi roșu, galben, verde, maro și multe altele.
 3. Vopsele acrilice: După ce betonul amprentat a fost turnat și a început să se usuce, se pot aplica vopsele acrilice pe suprafața betonului pentru a obține culori intense și diverse efecte decorative. Această opțiune oferă flexibilitate și posibilitatea de a crea modele și detalii mai complexe.
 4. Tehnici de patinare: Patinarea implică aplicarea unei soluții colorate sau acide pe suprafața betonului pentru a crea aspectul vechi, cu nuanțe și adâncimi variate. Această tehnică poate oferi un aspect mai rustic și autentic.
 5. Combinații de culori: Se pot utiliza mai multe culori pentru a crea modele și efecte decorative mai complexe. De exemplu, se pot utiliza culori diferite pentru a evidenția anumite zone sau pentru a crea un aspect de piatră naturală cu nuanțe variate.

Este important să lucrați cu un specialist în beton amprentat pentru a alege și aplica corect culorile, având în vedere caracteristicile specificului proiectului și preferințele estetice.

error: Continut protejat !!
Suna acum